This site uses cookies to deliver the best possible experience. Learn more.
Yesterday
Week
Month
1 year
2 years
3 years

Marta You've got really interesting ideas for the photos☺

Daniel Zaleski I suppose you have a bug (sic) in the title :)

Jana Babackova ... I realize I have one in text itself, but since this foto can't be changed here anymore, must stay there :( Or I can do some Photoshop magic

Daniel Zaleski Jednoduše a po našemu: máš prostě dvě fotky se stejným názvem (konkrétně: 10.1.18) a u této fotky by to mělo být 9.1.18 ... nejsem hnidopich, jen mě velmi upoutalo to slovíčko bug a spojil jsem si to a chtěl jsem tento pro mě vtipný postřeh ventilovat :)

Jana Babackova Kdyz on je tam vazne bug :) Je tam dvakrat napsany Intel Founded... tak sem se soustredila jak to napsat, az jsem zapomnela kam to patri... Titulek opravim. Dekuju.

K tomu slovu bug patri ten kousek papirku s prelepenym hmyzem nad blokem. To je original, scan, i kdyz z te doby uz je hodne zasly tak je potreba mu trosku pomoct, ale za prvni zdokumentovane potize vazne muze mol (nebo mura nebo neco tomu podobneho). Google rekne vic

Daniel Zaleski Ano, ale toho jsem si nevšiml, a to vždy tvé sketche komplet přečtu (a jako člověk s OCD mě trhá oči, že jsou popisky typu Intel Founded na dvou řádcích ... ale má porucha je mírná a tak to s cukáním oka překonám)

Jana Babackova To je dobra pripominka, pisu si. Dekuju. Ted uz bych to asi zarovnala jinak a nechala na jiny den, 11. ledna tusim mel Commodore vyroci 36 let, ale to jsme nevedeli, kdyz jsme to v praci probirali... ;)

EXIF data
Brand
Microsoft
Model
Lumia 950 Dual SIM
Aperture
ƒ/1.9
Focal length
4mm
Shutter speed
1/25s
ISO
100