This site uses cookies to deliver the best possible experience. Learn more.
Yesterday
Week
Month
1 year
2 years
3 years

Daniel Zaleski Tidal / uz jsem slysel, ale nikdy nevyzkousel. Mas srovnani / osobni zkusenost se Spotify? (to pouzivam hlavne)

Jana Babackova Ja jsem stary uzivatel sluzby Rdio (jak moc mi chybi!) a Tidal tak nejak vyplynul sam hned z nekolika duvodu. Jednak mi pousti Hi-Fi do velkych beden, druhak je pro vsechna zarizeni co mam a navic streaming mi funguje i v praci, Spotify je zakazane. Postupem casu jsme pri nejruznejsim srovnavani prisli na to, ze na Spotify je pro me trosku min hudby co posloucham (sem tam skladba nebo interpret), a na je Tidalu vice novinek. Zase seznam dostupne hudby se tu hodne meni podle aktualnich autorskych prav - co mam v seznamu jeden mesic, nemusim prehrat druhy mesic. Zadna reklama, offline hudba kdekoliv a rodinny ucet mezi vice lidmi. Jen nevim jak moc aktualni pocit to je, protoze sem Spotify tak rok nevidela.

Daniel Zaleski Díky moc za velmi obsáhlou odpověď! Mám víceméně stejné potřeby: poslech od počítače doma, v práci, na cestách. Streamování do hifi sestavy (aktuálně jsem to vyřešil přes RPi 3 - jako systém Moode player + doplňkový hifi DA převodník, poté do zesilovače (děleného nebo integrovaného) - ale Spotify mi před nějakou dobou i když jsem měl premium tímto způsobem přestal fungovat. Spotify mi vyhovuje nabídkou - chci aby tam byly: barokní (HIP) hudba, klasická / vážná hudba, akustická nerušivá hudba k práci a potom rock z 60.-80. let. Novou hudbu (kromě nových nahrávek "klasické" hudby) takřka neposlouchám. Asi zkusím najít "rodinu", která by to Tidal šla, nebo která má ještě volné místo :)

Jana Babackova Mno, co na to rict :) Kdyz se podivam do seznamu alb, vidim PianoGuys, Pentatonix, Coldplay, E.S.Posthumus, Lindsey Stirling, Royksopp, Escalu, Keith Richie, ale i Lviho Krale... ;) Ale zajimave novinky sbiram, do listu,ktery se jmenuje "To be sorted"... ;)

EXIF data
Brand
Microsoft
Model
Lumia 950 Dual SIM
Aperture
ƒ/1.9
Shutter speed
1/25s
ISO
125